Un celebru ingredient culinar, uleiul de Coriandru (frunza) este extras dintr-un tip de ierburi cunoscute pentru numeroasele lor utilizari in bucatarie si la ingrijirea corpului. Concentrand toate beneficiile plantei din care este extras, uleiul de Coriandru are o aroma bogata, putand fi utilizat in multe preparate culinare diferite, printre care sosuri, salate, carnuri si guacamole. Aplicat local, uleiul de Coriandru are proprietati deosebite de calmare si racorire a pielii.
Difuzare: Pune trei-patru picaturi in difuzorul ales.
Aromatizant alimentar: Dilueaza o picatura in 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amesteca 5 picaturi cu 10 ml de ulei caraus. Pentru imbaiere, amesteca 5 picaturi cu 5 ml de ulei caraus. Pentru parfumare, amesteca 1 picatura cu 10 picaturi de ulei caraus.
Folositi doar diluat. Nu consumati mai mult de o picatura pe zi. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si cu mucoasele.
Surse: doterra.com